Iskaldt bedrag

Iskaldt bedrag - Christin Grilstad Prøis | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Iskaldt bedrag.pdf
ISBN
2826756567762

BESKRIVELSE

Elen overrasker Anker sammen med Veras søster. Men da den utspjåkete kvinnen i tillegg påstår å være Vesle-Annas verge, kaster Elen henne på dør. Sigmund ligger tynt an. Doktoren vil gjøre alt for å bli kvitt ham, og som medlem i formannskapet har han lensmannen i sin hule hånd. Liv og herr Jansens bryllup står for døren. Men idet kirkeklokkene ringer, mangler brudgommen ...- Forbannet være menn, ropte Liv så det gjallet. Elen stirret storøyd på henne. Herr Jansen hadde sveket Liv, men istedenfor å ligge til sengs med klut på pannen og røde øyne, satt kvinnen der og forbannet ham. - Sånn skal det være, Liv, sa Elen og ga venninnen en dult i siden. - Rop det en gang til.

Et uventet funn...En desperat kamp...Et iskaldt bedrag ... DP = Iskaldt bedrag Ser du etter generell definisjon av DP? DP betyr Iskaldt bedrag. Vi er stolte over å liste akronym av DP i den største databasen av forkortelser og akronymer.

Det er sannhetens time. Gårsdagens sannheter er dagens løgner.

RELATERTE BØKER