Kjærlighetens galskap

Kjærlighetens galskap - Matthew Quick | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Matthew Quick
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Kjærlighetens galskap.pdf
ISBN
6804209476849

BESKRIVELSE

Pat har mistet alt - huset, jobben og kona Nikki. Etter lang tid på institusjon, flytter han inn hos foreldrene. Målet er å bli i god fysisk form og utvikle seg fra å være en «analfabetisk bajas» til å bli en intellektuell - alt for å få Nikki tilbake. Han trener, følger med på fotball og spyler en del av pillene sine ned i do. Ingen har våget å fortelle ham at Nikki har tatt ut skilsmisse og er etablert på nytt med mann og barn. Enklere blir det ikke når han møter Tiffany, som også har sitt å stri med etter at hun mistet ektemannen i en bilulykke. Hun tilbyr seg å hjelpe Pat å finne tilbake til kona, men kun hvis han er villig til å gjøre noe viktig til gjengjeld.Filmen basert på romanen ble nominert til hele åtte Oscar-priser!«Sjelfull, hysterisk morsom og troverdig.» Justin Cronin, forfatter «Quick fyller sidene med så mye absurd humor og ekte følelser at det er umulig ikke å heie på den utradisjonelle helten hans.» People Magazine «Overbevisende og fascinerende.» The Philadelphia Inquirer "En sjarmerende debutroman (...). Det er vanskelig ikke å bli grepet av skjebnen til en mann som, til tross for mye motgang, fortsatt beholder både håpet og troen.» The Wall Street Journal"En øm, gripende og morsom debut.» Publishers Weekly"Matthew Qiuck har skrevet en hjerteknuser av en roman." Kirkus

Målet er å bli i god fysisk form og utvikle seg fra å være en «analfabetisk bajas» til å bli en intellektuell - alt for å få Nikki tilbake. Kjærlighetens galskap. Prófa Storytel Kjærlighetens galskap.

Han flytter inn hos foreldrene igjen og gjør alt han kan for å bli gjenforent med sin motvillige ekskone. Underveis møter han Tiffany, en mystisk jente med en hel del egne problemer. Kristine Hovda synger om kjærlighetens galskap.

RELATERTE BØKER