Om barn og stress

Om barn og stress - Ylva Ellneby | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ylva Ellneby
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Om barn og stress.pdf
ISBN
2164589451443

BESKRIVELSE

Forfatteren forklarer i denne boka hvorfor barn blir stresset, og beskriver stressede barns adferd. Hun foreslår aktiviteter som kan motvirke stress, og viser at barns evne til konsentrasjon og læring øker når stresset reduseres. Hun beskriver også hvordan barnehager og skoler kan gjøre endringer som gir rom for ro, hvile og avstressende aktiviteter.

Skolen bidrar sannsynligvis til denne utviklingen, og det er nødvendig at skole og helsevesen nå går sammen for å finne ut hvordan man kan snu denne utviklingen, sier avdelingsoverlege og professor Trond H. Diseth ved Rikshospitalet. Her leser du om stress, om hva som skjer i kroppen, hvordan stress blir kronisk, og hva du kan gjøre for å bryte ut av stresset.

Karantene, isolasjon og redsel for smitte kan slite på både voksne og barn. Her finner dere råd om hvordan dere best kan håndtere situasjonen.

RELATERTE BØKER