Uromomenter

Uromomenter - Jan Grue | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Grue
DIMENSJON
12,89 MB
FILNAVN
Uromomenter.pdf
ISBN
5514612098569

BESKRIVELSE

Verden er ikke til å stole på.Politikken er ugjenkjennelig, terrenget stemmer ikke med kartet. Et steg ut i luften, trappetrinnet som ikke er der likevel. Å nesten sovne, men plutselig rykkes våken igjen. Det finnes uromomenter.I de seks fortellingene i Jan Grues nye novellesamling blir metaforer til virkelighet, mens virkeligheten blir fordreid av teknologiutviklingen - og den allestedsnærværende, eksistensielle usikkerheten. I Uromomenter viser forfatteren seg nok en gang som en klartseende og skarp iakttager av sosialt samspill og moderne mennesketyper. Anmelderne mener: «Jan Grue [...] skriver med snert, pisk og heftig intellekt. [...] Her er en uendelighet av 'uromomenter' i denne glitrende novellesamlingen.»Jan Askelund, Stavanger Aftenblad«Grue bedriver god novellekunst, det kan være ubehagelig og vondt, som å gå med stein i skoen.»Stein Roll, Adresseavisa«... skarpe betraktninger og fine formuleringer knyttet til virkelighet og bevissthet.»Maya Troberg Djuve, Klassekampen«Jan Grues noveller leter frem uroen der den befinner seg - overalt.»Vilde Sagstad Imeland, Morgenbladet«Språket til forfattaren er gjennomgåande godt. [...] Det er vitalt og utsøkt, utan å gjere seg til.»Ingvild Bræin, Vårt Land«Uromomenter viser en leken forfatter med sans for det irrasjonelle og urovekkende i tilværelsen. I sin femte novellesamling skriver Jan Grue dessuten skarpt og avslørende om graviditet og barseltid.»Turid Larsen, Dagsavisen

Et steg ut i luften, trappetrinnet som ikke er der likevel. Å nesten sovne, men plutselig rykkes våken igjen. Verden er ikke til å stole på.

Å nesten sovne, men plutselig rykkes våken igjen. Les mer.

RELATERTE BØKER