Dødelig pakt

Dødelig pakt - Liv Almendingen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Almendingen
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Dødelig pakt.pdf
ISBN
8392622527308

BESKRIVELSE

I Miklagard venter Sunniva spent på å få småfolk i stua. Hun vet ingenting om den hemmelige pakten som forsegles i prestegården, til glede for noen, men til gremmelse for andre. En forsmådd kvinne ønsker å ha et ord med i laget, og skaffer seg en mektig forbundsfelle. De skyr intet middel for å tvinge sin vilje igjennom - ikke engang drap.På ny strakte sira Hongeir seg etter pennen. Det var en gåsefjær - fra den venstre vingen, så den skulle bøye seg riktig i hånden. "Ja, du Gaute," humret han, tilfreds med at løsningen på den gamle saken ble enklere enn han først hadde trodd. Nå gjensto bare det avgjørende brevet til rådmannen. Tanken på den urørte kvinnen og det hvite brødet som ventet ham nedenunder, fikk ham til å sette opp farten. Bare noen få ord igjen å skrive!

døende, gammel, menneske, syg, Det har blitt tryggere å være barn og ungdom i Norge i dag enn tidligere tiår. Stadig færre barn og unge dør.

2011 - Bøddelens arv. 2011 - Ved kongens bord.

RELATERTE BØKER