Nyliberalisme

Nyliberalisme En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Nyliberalisme.pdf
ISBN
2062680437283

BESKRIVELSE

Boken fokuserer på ulike sider ved nyliberalismen. Forfatterne ser for eksempel på nyliberalismen som teoretisk idé og nyliberalismens konsekvenser for demokrati og politikermakt. I tillegg diskuteres konsekvenser for organisering av offentlig sektor og befolkningens og politikernes rolle. Med forfatterpresentasjoner og litteraturliste.

Universitetsforlaget. ISBN 978-82-15-01162-2.

I kaoset nyliberalismen har skapt, ser vi i dag hvordan høyreekstreme krefter finner gjenklang og grobunn. Hvordan kunne det bli sånn? Neoliberalisme eller nyliberalisme er en politisk ideologi, der i modsætning til socialliberalismen og i forlængelse af den klassiske liberalisme er imod enhver form for statslige indgreb i samfundslivet og markedsøkonomien.

RELATERTE BØKER