Da kom Jesus

Da kom Jesus - Anfin Skaaheim | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anfin Skaaheim
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Da kom Jesus.pdf
ISBN
1816094978884

BESKRIVELSE

Nøkkelen til å forstå det Johannes forteller i sitt evangelium er Jesu oppstandelse og seier over døden. Med det som utgangspunkt skildrer han menneskers møte med Jesus. Deres livssituasjon er forskjellig, deres behov likedan. Men felles for dem alle er at Jesus kommer til dem utenfra, og livet deres blir endret. Til den sørgende kommer han med håp. Til den blinde kommer han med lys. Til den sultne kommer han med det som metter. Til den tvilende kommer han med tro. Slik kommer han til mennesker også i dag. Han kommer som Den oppstandne og gir den enkelte det de trenger for liv og evighet.

Faren til Jesus var tømrer. Vi kan godt tenke oss at Jesus ble lært opp i det samme yrket som faren, men vi kan ikke vite det med sikkerhet ettersom det ikke blir fortalt noe i evangeliene om Jesu barndom og oppvekst. "Da Jesus kom til stedet, så han opp og sa til ham: Sakkeus, skynd deg og kom ned!" Luk 19,5.

BedriftsABC'n 2010 bok pdf. Bestemmelsesnøkkel for smådyr i ferskvann bok - Roy Nordbakke .pdf.

RELATERTE BØKER