Etiske kraftkilder

Etiske kraftkilder - Egil A. Wyller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Egil A. Wyller
DIMENSJON
4,4 MB
FILNAVN
Etiske kraftkilder.pdf
ISBN
1019468701576

BESKRIVELSE

Denne bokens tittel henspiller på det fond av moralske verdier som gode krefter innen vår kulturkrets har bygget opp gjennom tidene. Sentralt står samvirket mellom kristentroens representanter fra "Jerusalem" og tankenes og kulturens representanter fra "Athen", altså den kristne humanisme. Med henvisninger.

Til dette er det utviklet merkeordninger, den mest kjente er Max Havelaar. Gjennomføring. -Etiske kraftkilder: Det gode (19) og Navnet Jesus - Det ene (20), som bringer den henologiske vandrings «ytterste endemål og målestokk»: «Endemålet (telos) har dypest sett vært å vekke og styrke det reflekterte intellekts sans og forståelse for det som fant sted på Golgata, og å se verden forøvrig i lys av det.

Situasjonene er ofte noe ekstreme og realismen i dem kan være lav. Men de kan egne seg som utgangspunkt for vurdering av ulike løsningsforslag i lys av etiske begreper og modeller: Eksempler på dilemmaer: 1. De etiske retningslinjene for ­farmasøyter, som rådet baserer sine vurderinger på, tar ­utgangspunkt i ­grunnverdier som likeverd, respekt og ønsket om å fremme god helse.

RELATERTE BØKER