Ferdighetsutvikling

Ferdighetsutvikling En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
Ferdighetsutvikling.pdf
ISBN
7072316819449

BESKRIVELSE

Boka synliggjør hva læreren kan forvente av grunnleggende ferdigheter hos skolebarn. Den gir også råd til hvordan læreren kan stimulere til videre utvikling, mestring og forebygging av lærevansker. Flere av bidragene diskuterer hvorfor utvikling/læring skjer, f.eks. når et barn i toårsalderen går fra å si ett og ett ord til å sette sammen flere, eller når det gjelder å lære seg nye motoriske ferdigheter. Boka er ment for lærerstudenter, samt bachelorstudenter i pedagogikk og praktisk-pedgogisk utdanning.

I denne boka lanseres en ny og flerdimensjonal fotballforståelse. Læring og ferdighetsutvikling Hermundur Sigmundsson (Heftet) Tips en venn 302 kr Antall . Kjøp.

Undervisningsmetoder og mål. Differensierte treninger ut i fra utvikling og alder; Pedagogisk tilnærming til utvikling og læring for den enkelte spilleren ; Stort fokus på kvalitet i treningsarbeidet; Kombinerer skole og fotball på best mulig måte; Mål om å kvalifisere seg til ... Foredragsholder: Rune Høigaard, professor i idrettsvitenskap, Universitetet i Agder.

RELATERTE BØKER