Gud - innsides eller hinsides?

Gud - innsides eller hinsides? - Aud Bruknapp | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aud Bruknapp
DIMENSJON
6,63 MB
FILNAVN
Gud - innsides eller hinsides?.pdf
ISBN
8049573297877

BESKRIVELSE

I den nye forskningsdisiplinen nevroreligiøsitet benyttes moderne hjernescanningsmetoder fMRI - metodikk. Dette har gitt oss et tilnærmet direkte innblikk i hvilke mekanismer som er i sving i hjernen selv når mennesker opplever noe religiøst. Innholdet i dette heftet er en oppsummering av de viktigste funnene omkring forskningen på hjernens egen religiøsitet. Den viser at vår religiøsitet er evolusjonær, og knyttet til biologi, ikke kultur, miljø eller tilfeldig oppspinn. Den viser også at sunn religiøsitet har positive effekter på vår egen helse. Tiden er derfor inne til å fremheve det positive ved religiøsiteten. Da er både forskning og folkeopplysning om dette temaet av stor betydning for samfunnet, og det er mitt håp at dette heftet kan være et lite bidrag i denne prosessen. Helt spesielt ønsker jeg å nå unge mennesker med identitetsstyrkende kunnskap om hjerneprosesser og religiøsitet. Dette skriver Aud Bruknapp som ikke er «troende til alt» men som likevel tror på det å tro.

Se flere bøker fra Aud Bruknapp. Ut av rundkjøringen (Heftet) av forfatter Aud Bruknapp. Selvutvikling.

Forskningen har gått fra en ensidig kjennskap til detaljfunksjoner på hjernecellenivå (elektrofysiologi og biokjemi) til en økende forståelse av de mer integrerte, helhetsbetonte hjerneprosessene (fysiologi og ... Helsekoden (Heftet) av forfatter Aud Bruknapp. Familie og helse.

RELATERTE BØKER