Kjærlighetens galskap

Kjærlighetens galskap - Matthew Quick | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Matthew Quick
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
Kjærlighetens galskap.pdf
ISBN
6467778828154

BESKRIVELSE

Pat har mistet alt - huset, jobben og kona Nikki. Etter lang tid på institusjon, flytter han inn hos foreldrene. Målet er å bli i god fysisk form og utvikle seg fra å være en «analfabetisk bajas» til å bli en intellektuell - alt for å få Nikki tilbake. Han trener, følger med på fotball og spyler en del av pillene sine ned i do. Ingen har våget å fortelle ham at Nikki har tatt ut skilsmisse og er etablert på nytt med mann og barn. Enklere blir det ikke når han møter Tiffany, som også har sitt å stri med etter at hun mistet ektemannen i en bilulykke. Hun tilbyr seg å hjelpe Pat å finne tilbake til kona, men kun hvis han er villig til å gjøre noe viktig til gjengjeld.Filmen basert på romanen ble nominert til hele åtte Oscar-priser!«Sjelfull, hysterisk morsom og troverdig.» Justin Cronin, forfatter «Quick fyller sidene med så mye absurd humor og ekte følelser at det er umulig ikke å heie på den utradisjonelle helten hans.» People Magazine «Overbevisende og fascinerende.» The Philadelphia Inquirer "En sjarmerende debutroman (...). Det er vanskelig ikke å bli grepet av skjebnen til en mann som, til tross for mye motgang, fortsatt beholder både håpet og troen.» The Wall Street Journal"En øm, gripende og morsom debut.» Publishers Weekly"Matthew Qiuck har skrevet en hjerteknuser av en roman." Kirkus

Matthew Quick (født i 1973) har skrevet flere romaner som er blitt bestselgere i USA, og bøkene hans er oversatt til mer enn 20 språk og har vunnet flere priser. Silver Linings Playbook - Kjærlighetens galskap (originaltittel: Silver Linings Playbook) er en amerikansk romantisk dramakomedie fra 2012. Om filmen.

Målet er å bli i god fysisk form og utvikle seg fra å være en «analfabetisk bajas» til å bli en intellektuell - alt for å få Nikki tilbake. Pat har mistet alt - huset, jobben og kona Nikki. Etter lang tid på institusjon, flytter han inn hos foreldrene.

RELATERTE BØKER