Nord

Nord - M Seppola Simonsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
M Seppola Simonsen
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Nord.pdf
ISBN
6906664114663

BESKRIVELSE

«verden starter/ med en hemmelighet»: sånn starter M. Seppola Simonsens boksingel Nord og legger et velkjent men overraskende underkommunisert premiss for dagen: at vi ikke forstår hvordan verden rundt oss har blitt til, og at vi kanskje aldri kommer til å forstå det: ikke fullt ut: fordi vi ikke kommer oss helt tilbake, aldri kommer helt inn i det vi er, i det vi kommer fra, det siste holdes hemmelig. Og boksingelens tittel gjør det klart hvor i verden vi er i disse diktene: i nord, lengst nord i landet: «alltid nord i verden». Dette er dikt om kulde og kyststriper. Dikt fra nord. Kvenske dikt. Om natur og slekt og menneske og utferd og tilhørighet og alle de gode tinga der.

Vi driver med forskning, undervisning og fagutvikling som skal komme barn og unge til gode. NordVPN krypterer din internettrafikk og skjuler din IP-adresse og fysiske plassering. Fungerer på 6 enheter om gangen, på alle de største plattformene. Cookies Denne nettsiden bruker cookies for og forbedre din bruker opplevelse.

Works on 6 devices at once, on every major platform. Bestill og kjøp togbilletter for alle SJs strekninger i Norge her. Vi kjører tog fra Bodø i nord til Oslo i sør fra den 8.

RELATERTE BØKER