Gudmoren

Gudmoren - Hanne Kristin Rohde | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Kristin Rohde
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Gudmoren.pdf
ISBN
7334218543624

BESKRIVELSE

Wilma Lind står overfor en ny, intrikat drapsgåte. Uteliggeren og politikjenningen Bønna blir funnet skutt i Spikersuppa på selveste nyttårsaften. Snart dukker det opp enda en uhyggelig drapssak; en hardt trafikkskadet kvinne er brakt til sykehus for operasjon på intensivavdelingen. Neste morgen er pasienten forsvunnet. De finner henne etter hvert i sykehusets likkjeller. Hun er ennå ikke obdusert, men har et stort arr over brystet. Overlegen forklarer situasjonen til politiet: «Hun var i live helt til noen opererte ut hjertet hennes.» Wilma stirrer på den døde kvinnen. Et kaldt gufs går gjennom rommet.

Gudmoren Forfatter: Hanne Kristin Rohde Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Lydbokforlaget, 2016 Lengde: 7 t.

Andre bøker av samme forfatter. Merk produktene som skal legges i handlekurven velg ... Gudmoren din er genuint opptatt av deg og gir deg ekstra oppmerksomhet, tid og omsorg.

RELATERTE BØKER