Hvis du bare var min

Hvis du bare var min - Jenny Han | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Han
DIMENSJON
5,63 MB
FILNAVN
Hvis du bare var min.pdf
ISBN
1328049736384

BESKRIVELSE

Boka bak Netflix-suksessen To all the boys I've loved before Lara Jean oppbevarer alle kjærlighetsbrevene sine i en hatteeske hun har fått av moren. I esken ligger det ett brev for hver gutt hun har vært forelsket i. Men det er ikke vanlige kjærlighetsbrev, Lara Jean skriver kun for å slutte å være forelsket. Det er aldri meningen at noen andre skal lese dem. En dag blir brevene på mystisk vis sendt ut til guttene de handler om, og Lara Jeans kjærlighetsliv tar en uventet vending. Hvis du bare var min er første bok i trilogien om Lara Jean.

Sendes innen 3-4 virkedager. Kjøp boken Hvis du bare var min av Jenny Han (ISBN 9788205530355) hos Adlibris.com.

119,-Boka bak Netflix-suksessen To all the boys I've loved before. Lara Jean oppbevarer alle kjærlighetsbrevene sine i en hatteeske hun har fått av moren.

RELATERTE BØKER