Klangen av frihet

Klangen av frihet - Toril Brekke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toril Brekke
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Klangen av frihet.pdf
ISBN
3825400964137

BESKRIVELSE

Tredje og siste bok om oppvekst i Oslo på 1960-tallet. Agathe får endelig svar på hvem faren er, et svar hun ikke vil ha. Trilogien om Agathe og den vakre pianistmora er et verk om å vokse opp i Oslo på 1960-tallet, om overgrep og om utfordringene ved å bli voksen.I den første boka, Alle elsket moren din, svikter moren Agathe - for til slutt å forlate henne og familien helt. I Kobrahjerte opplever vi hvordan Agathe streber etter voksenlivet for å forstå hva det vil si å være kvinne, og for å forstå hvorfor mora er som hun er.I Klangen av frihet får vi svarene. Agathe er blitt atten år og tar det siste skoleåret på det nystartede Forsøksgymnaset i Oslo. Det er slutten av 1960-tallet, en ny tid er i emning, Vietnamkrigen får ungdom til å engasjere seg, feminismen gjør seg gjeldende. Agathe forsøker å være fri, politisk aktiv og lykkelig, men innhentes igjen av det spørsmålet som alltid har ridd henne, hvem er far?

Tidene forandrer ... Se vårt utvalg av lydbøker til salgs. Finn og kjøp den tittelen du er på jakt etter. Vi vet at mange har savnet biblioteket.

Det er slutten av 1960-tallet, en ny tid er i emning, Vietnamkrigen får ungdom til å engasjere seg, feminismen gjør seg gjeldende. Brekke, Toril : Klangen av frihet : roman; Volstad, Nina : Utenetter : en praktisk guide til friluftsliv med hele familien; Falch, Malin : Kråkesøstrene; Aase, Vegard Tenold : Alt du elsker, skal brenne : på innsiden av den hvite nasjonalismens gjenfødelse i USA Klangen av frihet: Toril Brekke. Dette er siste boken i trilogien om Agathe.

RELATERTE BØKER