Håpets Gud

Håpets Gud - Marit Thingbø | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Thingbø
DIMENSJON
8,3 MB
FILNAVN
Håpets Gud.pdf
ISBN
4984765254575

BESKRIVELSE

Etter lang tids tjeneste i Kenya og Pokot reiser Marit Thingbø og ektemannen Leif med evangeliet til datoogafolket i Tanzania. Datoogaene er et nomade- og kvegfolk. I dag er de å finne både på slettene ved Hanangfjellet, ved Eyasisjøen, i Morogoro og ute ved kysten. Minoritetsgruppen på rundt 250 000 mennesker er kjent for å holde tradisjonen høyt, de er selvstendige og ser med skepsis på skolegang og modernisering. Aller helst vil de leve slik de alltid har gjort - for seg selv. Thingbø etablerer seg ved foten av Hanangfjellet, i den søvnige byen Katesh. Dette blir deres utgangspunkt for møter med nye mennesker og nye landskap - og nye, rike opplevelser av hvordan evangeliet finner feste i den enkelte.

SAMUELSBOK 2: 30. Kjøp 'Håpets Gud' av Marit Thingbø fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788252004618 Håpets Røst har sending på FM 100,5 Mandag kl.15.00 - 17.00 og kl.19.00 - 21.00 Tirsdag kl.15.00 - 17.00 og kl.19.00 - 21.00 La oss dvele ved budskapet om håpets konge, håpets måltid, håpets kors og håpets anker, og juble over budskapet om håpets Herre: Jesus Kristus er oppstanden! Rop det glade budskap ut! Han steg fram fra gravens fengsel, la oss juble for vår Gud! Storverk har vår Frelser gjort.

Forfatter: Marit Thingbø Last ned omslag-+ Legg i handlevogn. Etter lang tids tjeneste i Kenya og Pokot reiser Marit Thingbø og ektemannen Leif med evangeliet til datoogafolket i Tanzania.

RELATERTE BØKER