Magne på en søndag

Magne på en søndag - Magne Raundalen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Raundalen
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Magne på en søndag.pdf
ISBN
3625562369599

BESKRIVELSE

«Hvor utgangspunktet er som galest - blir titt resultatet originalest» sa selveste Peer Gynt. Starten på denne boken var en regelrett anklage rettet mot forfatteren Magne Raundalen - fordi det var dødsstille på Facebook-siden hans. Hos ham, med alle sine møter med barn og rapporter om barn under harde vilkår, fra alle verdensdeler. Svaret hans var nesten hundre «Magne på en søndag», korte tekster publisert lørdag natt på Facebook gjennom et år. Disse er nå samlet i denne boken. Magne Raundalen sier selv at boken oppfyller svenskekongens valgspråk, med en liten omskrivning: «For barn - i tiden» og han er trofast mot sitt eget livsmotto: Alle barn er våre barn. Spesielt flyktningbarn. Blant mye, mye annet kan du lese hans hjerteskjærende og hjertevarmende møter med barn og unge på flukt.

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker til forbønn! Tlf ... Magne (68) lå 12 timer i en livbåt og ventet på redningen. Fredag er det 40 år siden Alexander L.

Magne Sildelid (68) hadde sin første arbeidsdag på plattformen ... Både bruk av motorgressklipper og motorsag på søndager kan kvalifisere til en bot på 3000 kroner, selv om de fleste saker løser seg lenge før de ender opp som en straffesak. Trampoline og isbil For gressklippere er ikke det eneste naobene ringer politiet om på søndager og andre helligdager. Det var godt og sterkt å feire gudstjeneste igjen på søndag her i Saku.

RELATERTE BØKER