Dagen da fargestiftene streiket

Dagen da fargestiftene streiket - Drew Daywalt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Drew Daywalt
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Dagen da fargestiftene streiket.pdf
ISBN
2235729426491

BESKRIVELSE

Stakkars Duncan vil bare fargelegge. Men når han lukker opp boksen sin med fargestifter finner han istedet en bunke med brev, alle adressert til ham. Alle brevene sier det samme; FARGENE HAR FÅTT NOK! DE STREIKER! Beigefargen er lei av å alltid komme i skyggen av mørkebrun. Svart vil brukes til mer enn bare å tegne linjene rundt ting. Blå trenger sårt en pause fra å farge hav. Gul og orange er ikke lenger på talefot - fordi begge mener han er den rette fargen til solen. Hva kan Duncan gjøre for å gjøre fargene glade igjen?Med morsomt språk og fine illustrasjoner har Daywalt og Jeffers lagd en underholdende og lærerik bok til barn i alle aldre. Og moralen? Noen ganger er det tid for å bruke de fargestiftene man har på en ny måte. Alle mennesker kan komme inn i vante spor og vi trenger et lite dytt for å tenke nytt.

Blå trenger sårt en pause fra å farge hav. Gul og ... Pris: 172,-.

Alle brevene sier det samme FARGENE HAR FÅTT NOK! DE STREIKER! Dagen da fargestiftene streiket. Av Tim Bock, Sande bibliotek, Mandag 16.

RELATERTE BØKER