Disse øyeblikk

Disse øyeblikk - Herbjørg Wassmo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbjørg Wassmo
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Disse øyeblikk.pdf
ISBN
1752585287972

BESKRIVELSE

Sterk selvbiografisk beretning fra Herbjørg Wassmo.Disse øyeblikk er historien om et kvinneliv i vår nære norske fortid, om utdannelse og yrkesliv, om mann og barn, om kampen for å eie en flik av egen tid, om å være inntrykksvar og bråsint, åpen for verden og innestengt av egen steilhet. Det er en historie omgitt av det nordnorske landskapets raushet og harde tak. Og det er historien om den unge kvinnen som våget å bryte absolutte tabuer, og som ble en av Norges største og høyest elskede forfattere."Det bærer av sted, i Herbjørg Wassmos nye bok, gjennom årene, gjennom livet. Velskrevet, veldreid, hensynsløst ærlig." Terningkast 5 i VG.

Korleis går det då an å påstå at dette faktisk er sjølvbiografisk kan ein spørje seg, og svaret er at den namnlause ... Disse øyeblikk er en roman om en forfatters liv fra hun er helt ung til hun står frem som etablert kunstner. Herbjørg Wassmo skriver om vaklende selvtillit og kamp for å bli til noe, om drømmer og standhaftig vilje til å skape.

Herbjørg Wassmo skriver om vaklende selvtillit og kamp for å bli til noe, om ... I «Disse øyeblikk» finst det verken stad- eller personnamn. Korleis går det då an å påstå at dette faktisk er sjølvbiografisk kan ein spørje seg, og svaret er at den namnlause ... Disse øyeblikk er en roman om en forfatters liv fra hun er helt ung til hun står frem som etablert kunstner.

RELATERTE BØKER