Hundre kvinner

Hundre kvinner - Kari Gjerstadberget | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Gjerstadberget
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Hundre kvinner.pdf
ISBN
8494503605351

BESKRIVELSE

Hvordan var det å vokse opp i ei tid da forventningene til kvinner og menn var helt ulike, og få kvinner fikk utdannelse? Hvordan var det å bryte barrierer i en mannsdominert verden? Hva skulle til for å få et godt liv? I boka "Hundre kvinner" møter vi hundre kvinner som forteller sin livshistorie. De kommer fra hele landet, fra alle samfunnslag, noen er kjent fra akademia, politikk, kunst og scene, mange er hverdagshelter. Felles for dem er at de er over 70 år og har levd i Norge på samme tid. Sammen danner fortellingene deres et bilde av norsk sosial- og kvinnehistorie gjennom store deler av det siste hundreåret. Dette er ei bok man kan glede seg over og bli klokere av. "Hundre kvinner" er velegnet som gavebok til folk i alle aldre.

Slik har de tatt et bilde ... Hun var nummer 33 på tidsskriftet Kapitals oversikt over Norges hundre mektigste kvinner i 2008. Bakstad er styreleder i Posten Forbrukerkontakt og en rekke datterselskaper av Posten Eiendom.

Når vi tar ut alle med formuer fra skattelisten, og sorterer bare etter lønn, forsvinner også alle med arvede penger. Men resultatet er at kun elleve av hundre også på denne listen er kvinner.

RELATERTE BØKER