Sommar i Thereses gate

Sommar i Thereses gate - Ronnie M.A.G. Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ronnie M.A.G. Larsen
DIMENSJON
7,64 MB
FILNAVN
Sommar i Thereses gate.pdf
ISBN
5355282319588

BESKRIVELSE

I nokre sommarveker ligg Oslogryta på kokepunktet og vinden er søkk borte. Pianostemmaren Henry Moan er godt vaksen og heile livet har han budd i den same bygarden i Thereses gate. Han har brukt talentet sitt til å gjere amatørar gode og la virtuosar skinne. Ein dag døyr sjefen og Henry innser at ein livslang draum om å bryte opp og flytte til Salzburg er innan rekkjevidde. Han skal berre avvikle pianobutikken, besøke epleskrotten av ei mor, få greie på kva som eigentleg skjedde med Slampen, ta seg av undulaten Louis, bli sjukemeldt, unngå å verte forelska, bli friskmeldt, spreie sjefens oske utover Oslo, halde gullavtalen med Konserthuset varm, nippe til ein whisky av beste sort i Bar Noir, bli klok på Frk. Sanner, diskutere livserfaringar med Chet Baker og ikkje minst få seg ei god natts søvn på så lengje han kan hugse. Sommar i Thereses gate er ein roman om dei som aldri tek steget for å realisere seg sjølv, om dei som aldri seier det det har på hjartet og om dei som kan leve eit heilt liv utan å bli sett.

Han har brukt talentet sitt til å gjere amatørar gode og la virtuosar skinne. Sommar i Thereses gate er ein roman om dei som aldri tek steget for å realisere seg sjølv, om dei som aldri seier det det har på hjartet og om dei som kan leve eit heilt liv utan å bli sett. Språk: Norsk Kategori: Romaner Oversetter: Produktdetaljer lydbok: Forlag: Cappelen Damm Gamle menn går igjen Per Petterson.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788202408893 No om sommaren gjekk den ikkje like ofte, men Henry Moan ensa den sjeldan, uansett årstid. Han låg og tenkte på mora, på jobben, på alt og på ingenting.

RELATERTE BØKER