Hva er konservatisme

Hva er konservatisme - Torbjørn Røe Isaksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Røe Isaksen
DIMENSJON
12,20 MB
FILNAVN
Hva er konservatisme.pdf
ISBN
6182856247680

BESKRIVELSE

Både Donald Trump og Erna Solberg kaller seg konservative. Hva i all verden er det som forener dem? Hva er konservatisme?Konservatismen er mer aktuell enn på lenge. En rekke ulike krefter som kaller seg konservative, blir stadig mer fremtredende. Men konservatismen er aktuell også fordi vår samtids store, rotete problemstillinger kan forstås bedre ved hjelp av konservative innsikter og begreper, hevder Torbjørn Røe Isaksen.Enten du ser på konservatisme som en løsning på eller årsak til verdens problemer, er det viktig å gjøre seg kjent med dens tankesett. Denne boken gir en interessant introduksjon til en politisk idéretning med store indre spenninger. Forfatteren formidler også hva han mener er den gode konservatismen som bør forme politikken.

De foregående fire tekstene har belyst økologismen og den grønne politikken i seg selv, samt dens relasjon til liberalisme, sosialisme og anarkisme. Et viktig poeng har vært at de… Er det problematisk å støtte styrkingen av EU på bekostning av nasjonalstaten; ...

Bruke begrepet neo-konservative er heller som å si liberal-konservativ. Å vere konservativ er å ville ta vare på noko slik det er. Ordet kjem frå latin, conservare, å ta vare på.Som generelt ord er ordet konservativ såleis veldig vidt, og folk kan vere konservative på eitt område, men gå inn for endring på eit anna. Konservatisme.

RELATERTE BØKER