Prosjektarbeid

Prosjektarbeid - Harald Westhagen, Ole Faafeng, Kjell Gunnar Hoff, Tor Kjeldsen, Erik Røine | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Westhagen, Ole Faafeng, Kjell Gunnar Hoff, Tor Kjeldsen, Erik Røine
DIMENSJON
5,53 MB
FILNAVN
Prosjektarbeid.pdf
ISBN
3499937555146

BESKRIVELSE

Boka gir en helhetlig innføring i prosjektarbeidets ABC. Dette er en praktisk orientert bok om prosjektarbeid som verktøy for å utvikle og vedlikeholde endringskompetanse i organisasjoner. Fremstillingen gir et rammeverk og grunnleggende forståelse av hva styring, organisering og ledelse av et prosjekt innebærer. Stoffet er svært konkret med en rekke eksempler fra små og store prosjekter.Boken er revidert 2008

Boka gir en innføring i arbeidet med å fastlegge målene for prosjektet, samt å planlegge og organisere arbeidet. Det er lagt vekt på å ... Kjøp 'Prosjektarbeid, utviklings- og endringskompetanse' av Harald Westhagen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Styrk CVen din ved å ta et kurs i prosjektarbeid! I kursoversikten nedenfor finner du et bredt utvalg av kurs i prosjektarbeid i ulike varianter. Kjøp Prosjektarbeid i barnehagen fra Cappelendamm Boka handler om de mulighetene prosjektarbeidet kan tilføre det pedagogiske arbeidet. Prosjektarbeid i barnehagen beskriver hvordan barn kan gå på oppdagelsesreise i et tema gjennom undersøkelser, skapende arbeid, samtaler og eksperimenter. Dette er en praktisk orientert bok om prosjektarbeid som verktøy for å utvikle og vedlikeholde endringskompetanse i organisasjoner.

RELATERTE BØKER