Å lykkes som lærer

Å lykkes som lærer lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,59 MB
FILNAVN
Å lykkes som lærer.pdf
ISBN
7152335804851

BESKRIVELSE

Hvordan kan du som lærer unngå å bukke under og gå gladere hjem, som forøvrig er tittel for to av bidragene. Å lykkes som lærer er en aktuell og annerledes lærebok i psykologi og pedagogikk. Her får du som leser innblikk i hvordan du kan handle velbegrunnet i en skolehverdag preget av handlingspress. Forfatterne har inngående kjennskap til skolens hverdag og lærerprofesjonens utfordringer. Boka omhandler blant annet: * klasseledelse * lærerens relasjonelle møte med eleven * individuell tilrettelegging av undervisning * den flerkulturelle klassen * løsning av problematferd * tilrettelegging for gutter og jenter * skole-hjem samarbeid * konfliktløsning m.m. Å lykkes som lærer er en forskningsbasert lærebok som forener praksis og teori. Den retter seg mot lærerutdannere og lærerstudenter, samt lærere i skolen.

Å lykkes som lærer er en aktuell og annerledes lærebok i psykologi og pedagogikk. Her får du som leser innblikk i hvordan du kan handle velbegrunnet i en skolehverdag preget av handlingspr... Legg til i kalender 17-11-2020 09:00:00 18-11-2020 16:00:00 Europe/Oslo Slik lykkes du som fasilitator og prosessleder - 39960

På dette kurset lærer du hva som skal til for å bli en dyktig fasilitator og prosessleder.

Det blir altså nødvendig å klargjøre hva som er menneskets oppgave, ... noe som er det motsatte av det som trengs, både for å lære godt og for å trives. Læreren kan bruke læringsstrategier både for å styrke elevenes faglige utbytte og for å bevisstgjøre dem på hvordan de lærer å lære i faget.

RELATERTE BØKER