Erstatningsansvar for villedende informasjon

Erstatningsansvar for villedende informasjon - Jan-Ove Færstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Ove Færstad
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Erstatningsansvar for villedende informasjon.pdf
ISBN
6294291494782

BESKRIVELSE

I boken belyser forfatteren når erstatningsrettens regler kan anvendes for å flytte tapet fra informasjonsmottakeren til informasjonsgiveren. Han drøfter også forholdet mellom villedningsansvar innenfor erstatningsretten og kontraktsretten med fokus på det høyaktuelle spørsmålet om bankers ansvar for opplysningssvikt når de gir villedende informasjon ved salg av investeringsprodukter til forbrukere.Boken berører en rekke generelle erstatningsrettslige spørsmål i tillegg til å analysere erstatningsansvaret for villedende informasjon.Den har derfor interesse for advokater, dommere og andre som jobber med erstatningsrettslige spørsmål generelt, og for praktikere og teoretikere som jobber med villedningsansvar spesielt.

Videre benyttes ansvarsbegrepet generelt for selskapets økonomiske ansvar for informasjonssvikt i tegningsgrunnlaget. ledelse. Denne avhandlingen vil begrenses til erstatningsansvar for selskapets styremedlemmer.

1/2017) HR-2016-2560-A Laste- og losseunntaket i bilansvarsloven (nr. 1/2017) Litteratur.

RELATERTE BØKER