Kirken og den kulturelle skolesekken

Kirken og den kulturelle skolesekken - Kristin Gunleiksrud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Gunleiksrud
DIMENSJON
12,21 MB
FILNAVN
Kirken og den kulturelle skolesekken.pdf
ISBN
3005951384385

BESKRIVELSE

Kirkene sitter på mange kunst og kulturskatter. Hvordan kan barna bli kjent med disse? Hvordan kan man skape møteplasser mellom skolen, kunsten og kirken slik at elevene kan få opplevelser og kunnskaper fra denne delen av kulturarven? Denne boken tar for seg hvilke muligheter som finnes for at kirken kan bli en ressurs i Den kulturelle skolesekken, og samarbeide med kunstnere, kulturarbeidere og med skolen. Boken gir en presentasjon av hva Den kulturelle skolesekken er, og den tar for seg ulike områder innen kunst og kulturarv der kirken besitter ressurser. Boken inneholder eksempler på prosjekter som er gjennomført og er rikt illustrert. Noen tema som berøres: * Hva er Den kulturelle skolesekken? * Kirken og dens betydning for kunst og kulturliv * Hva er kunst? * Kulturarven * Ta kirken i bruk * Forkynnelse og fritak

mars 2020. Post- og besøksadresse Postboks 852 9488 Harstad Havnegata 2 9404 Harstad. lokal kirke.

klassingene komme på besøk til omvisning. Kirkearkitekt Hagbarth Schytte-Berg, i skuespiller Carl Henrik Ekbloms skikkelse, forklarer engasjerende om kirkens arkitektur, om byhistorie, og ny kirke etter kirkebrannen i 1886. Den kulturelle skolesekken har vært en del av regjeringens kulturpolitiske satsing for grunnskolen siden 2001, og etter hvert ble også videregående skole innlemmet i ordningen.

RELATERTE BØKER