Språkskrinet 3

Språkskrinet 3 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,71 MB
FILNAVN
Språkskrinet 3.pdf
ISBN
9650052523432

BESKRIVELSE

Språkskrinet lærerveiledninger inneholder forslag til introduksjoner til hvert oppslag, tips og ideer til gjennomgang av oppslagene. Til hvert oppslag finnes en kopieringsoriginal til oppfølging av det elevene har jobbet med. Fasit finnes til de sidene det er aktuelt. Med Språkskrinet-serien jobber elevene med ordkunnskap, språklære og skriving i én og samme bok. Hvert tema i elevboka har tre oppslag hvor de jobber med språket på ulike måter. Bøkene har en struktur som gjør det enkelt å ha en felles gjennomgang til hver ny øvelse. Språkskrinet-serien er i hovedsak ment for 1.-4.trinn.

Dersom du ikke har tilgang, ta kontakt med oss: Send e-post Kjøp Språkskrinet 3 fra Bokklubber Språkskrinet 3 tar for seg ulike temaer. Hvert tema har tre oppslag hvor de jobber med språket på ulike måter.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788249219063 Språkskrinet Detektiv är en arbetsbok i svenska för årskurs 3 som ger verktyg för att utveckla sitt språk. Varje kapitel innehåller skrivning, ordkunskap och språklära. Språkskrinet 3 tar for seg ulike temaer.

RELATERTE BØKER