De lange linjer

De lange linjer - Trond Gram, Ole Martin Rønning | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Gram, Ole Martin Rønning
DIMENSJON
8,52 MB
FILNAVN
De lange linjer.pdf
ISBN
2539497984207

BESKRIVELSE

Arbeiderbevegelsens historie er fortellingen om det moderne Norge. Historien viser reisen fra en lagdelt og fattig nasjon til et av verdens mest likestilte samfunn sosialt og økonomisk. Vi kommer tett på utviklingen fra Marcus Thranes arbeiderforeninger til dagens velorganiserte arbeidsliv. Siden 1800-tallet har den norske arbeiderbevegelsen gått i bresjen for sosiale, politiske og økonomiske reformer som har endret samfunnet. Bevegelsen har hatt frihet, likhet, rettferdighet og solidaritet som sitt mål. Bevegelsen har kjempet for sine idealer og ofte vunnet fram. Boka er en nyskrevet oversiktsframstilling som tar oss med på en ferd fra arbeiderbevegelsens spede begynnelse og fram til dagens aktuelle politiske kampsaker. Denne lettfattelige innføringen i arbeiderbevegelsens historie kommer med et stort og spennende bildemateriale og viser viktige utviklingstrekk ved hjelp av grafer og tabeller.

2 Distriktssenteret De lange linjer i stedsutviklingen Innhold. Gram, Trond og Ole Martin Rønning: De lange linjer - arbeiderbevegelsens historie i Norge. Publisert: 25.06.2019 .

og stedsutvikling som en del av regional utvikling ved Jørgen Amdam, ordfører i Volda og professor i samfunnsplanlegging. De lange linjer i stedsutviklingen Sammendrag fra jubileumssamling mellom Forum for . stedsutvikling og fylkeskommunene, Arendal 2018.

RELATERTE BØKER