Den sommeren pappa ble homo

Den sommeren pappa ble homo - Endre Lund Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Endre Lund Eriksen
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Den sommeren pappa ble homo.pdf
ISBN
1768572647958

BESKRIVELSE

Arvidsjaur har et navn han helst vil holde hemmelig, en hund han vil stenge inne og en pappa som har oppført seg merkelig helt siden mamma stakk av med sin litt for personlige trener. Og som om ikke det er nok - i år skal de feriere i en gammel, skranten campingvogn på et øde sted langt ute på landet. Der møter han Indiane. Hun har en far som går veldig mye i bar overkropp. Og som altfor ofte kommer på besøk til pappa. Mye går galt denne sommeren. Og været er heller ikke noe å skryte av.

Jørn ... «Det har vært en fantastisk sommer, selv om pappaene våre har blitt homo,» slik begynner ungdomsboka «Den sommeren pappa ble homo». Boka er skrevet av Endre Lund Eriksen, forfatteren bak ... Den sommeren da alt skjedde - og pappa ble homo Det er duket for mye sår, pussig og rar humor når Endre Lund Eriksens populære roman kommer til live på Scene Vest til våren.

I ferien blir de naboer med Indiane og pappaen hennes, som er homo. Selv om Indiane og Arvid drar på fisketur sammen, og gjør en del andre ting i lag, ... Pengedryss til Fabelfjord - skal lage spillefilm av «Den sommeren pappa ble homo» Filmfond Nord har gitt et rammetilskudd for 2019/2020 på 300.000 kroner til Tromsø-baserte Fabelfjord.

RELATERTE BØKER