Nei! sa Veslemonster

Nei! sa Veslemonster - Kalle Güettler, Rakel Helmsdal, Áslaug Jónsdóttir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kalle Güettler, Rakel Helmsdal, Áslaug Jónsdóttir
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Nei! sa Veslemonster.pdf
ISBN
6474542896110

BESKRIVELSE

Noen banker på døra. Det er Storemonster! Huff, Storemonster skal alltid bestemme. Og så lyver han. Og så hermer han. Hadde jeg bare tort å si nei! Ei bok om å være stor selv om man er liten.

Å riste på hodet er i mange kulturer også ensbetydende med nei. «Kongens nei» er en betegnelse brukt om to episoder i 1940 som begge fikk stor betydning for holdningskampen under den tyske okkupasjonen av Norge under andre verdenskrig.1) Kong Haakons personlige avslag på Elverum 10. april 1940 på den tyske sendemann Curt Bräuers krav om å utnevne Vidkun Quisling til statsminister.2) Kong Haakons tale fra London 8. Om Nei! sa Veslemonster.

Og så hermer han ... "Nei! sa Veslemonster" er ei bok om det å vere stor sjølv om ein er liten. Guro Ljone, formidlar ved Olav H.

RELATERTE BØKER