Om du kunne snakke med en engel-

Om du kunne snakke med en engel- - Gerry Gavin | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerry Gavin
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Om du kunne snakke med en engel-.pdf
ISBN
3373132701353

BESKRIVELSE

En rekke åndelige lærere i vår tid stiller engelen som ber om å bli kalt Margaret, og som Gerry Gavin kanaliserer, et utall spørsmål om alt mellom himmel og jord, alt som opptar en moderne, bevisst person med åndelige interesse for den tiden vi lever i. Margaret svarer med både humor og alvor for å hjelpe oss til å forstå vår tid og hva som er påkrevet av oss.

En rekke åndelige lærere i vår tid stiller engelen som ber om å bli kalt Margaret, og som Gerry Gavin ... Kjøp Om du kunne snakke med en engel... fra Cappelendamm En rekke åndelige lærere i vår tid stiller engelen som ber om å bli kalt Margaret, og som Gerry Gavin kanaliserer, et utall spørsmål om alt mellom himmel og jord, alt som opptar en moderne, bevisst person med åndelige interesse for den tiden vi lever i. Pris: 197,-.

klasse om hvordan vi kan møte barn som sliter. noe er vanskelig for dem. Da er det godt å kunne snakke med en voksen i barnehagen.

RELATERTE BØKER