Dette forandrer alt

Dette forandrer alt - Naomi Klein | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Naomi Klein
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Dette forandrer alt.pdf
ISBN
5239550055904

BESKRIVELSE

GLEM ALT DU TRODDE DU VISSTE OM GLOBAL OPPVARMING - DET HANDLER IKKE OM KARBON, DET HANDLER OM KAPITALISME. I sin skarpeste bok så langtbehandler Naomi Klein den største trusselen menneskeheten har stått overfor: klimakrisen. På sin slagkraftige og velfunderte måte viser hun hvordan det økonomiske systemet vårt er i krig med jordkloden. Kapitalismen har spilt fallitt, hevder Klein, og klimaproblemene kan ikke løses av de samme aktørene som skapte dem i utgangspunktet. Privatforbruket er høyere enn noensinne, handelen med klimakvoter fungerer dårlig, og vi er fortsatt altfor avhengige av fossil energi. Men det er grunn til optimisme - hvis vi klarer å tenke helt nytt. Skal vi redde planeten, må vi ta tilbake lokaldemokratiet, bryte markedsfundamentalismens hellige regler og ikke minst: tenke radikalt annerledes rundt jordas ressurser og hvordan vi fordeler dem.

2012. I en felles nordisk lansering i Stockholm i går, kunne Microsoft med partnere vise frem deres nyeste klientoperativsystem, og maskinvareenheter for og rundt Windows 8. GLEM ALT DU TRODDE DU VISSTE OM GLOBAL OPPVARMING - DET HANDLER IKKE OM KARBON, DET HANDLER OM KAPITALISME.

139,-Glem alt du trodde du visste om global oppvarming - det handler ikke om karbon, det handler om kapitalisme. I sin skarpeste bok så langt behandler Naomi Klein den største trusselen menneskeheten har stått overfor: klimakrisen. Dette forandrer alt er et musikkalbum med Gatas Parlament, utgitt i 2011 til blandede kritikker.Toneangivende urbane nettside 730 kalte platen et av deres beste album.

RELATERTE BØKER