Fra drøm til virksomhet

Fra drøm til virksomhet - Inger-Berit Andersen, Hilde Elisabeth Johansen, Berit Krystad, Heidi Magnussen, Elbjørg Gui Standal, Marit Sagen Åstvedt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger-Berit Andersen, Hilde Elisabeth Johansen, Berit Krystad, Heidi Magnussen, Elbjørg Gui Standal, Marit Sagen Åstvedt
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
Fra drøm til virksomhet.pdf
ISBN
6146323797626

BESKRIVELSE

Hensikten med boka er å motivere kvinner som vil etablere egen næringsvirksomhet. Den behandler hele etableringsprosessen - fra ideen tar form og frem til etablereren står på egne ben. Spesialkapitler tar for seg valg av selskapsform, forsikring, skatt og avgifter, personlig økonomi og ledelse. Intervjuer med kvinnelige etablerere illustrerer noen typiske utfordringer som en gr~nder møter i prosessen. Har telefonliste over nyttige kontaker og stikkordregister. Illustrert.

Kristin vil fortelle om sin veg fra drøm til handling. Det kan være mange gode grunner til å starte egen virksomhet, men er det riktig for deg? Vi har samlet råd fra medlemmer i Tekna Egen bedrift som har startet for seg selv og fortsatt er i business.. Gode grunner.

Spesialkapitler tar for seg valg av selskapsform, forsikring, skatt og avgifter, personlig økonomi og ledelse. Kjøp Fra drøm til virksomhet fra Tanum Hensikten med boka er å motivere kvinner som vil etablere egen næringsvirksomhet. Den behandler hele etableringsprosessen - fra ideen tar form og frem til etablereren står på egne ben.

RELATERTE BØKER