Jeg vil ha tilbake hatten min

Jeg vil ha tilbake hatten min - Jon Klassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Klassen
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
Jeg vil ha tilbake hatten min.pdf
ISBN
8245407035853

BESKRIVELSE

Kåret til en av Årets 10 beste bildebøker 2011 av The New York TimesEn fantastisk søt og litt rampete historie. Og kvaliteten på boka er super. Dette er en liten skatt! Cathrine / Adlibris.Bjørnen kan ikke finne hatten sin. Han spør høflig alle dyrene han møter, men ingen har sett den. Akkurat i det bjørnen er i ferd med å miste motet, kommer et rådyr og stiller et enkelt spørsmål som får bjørnen til å tenke: Vent et øyeblikk! Hva var det med den haren? Vidunderlig bildebok med rampete slutt! Utvalgt!

En herig rampete billedbok. Jeg vil ha tilbake hatten min.

Jeg vil ha tilbake hatten min, er en bildebok som kanskje ikke alle har fått med seg. Det er en litt stille, men morsom bildebok som handler om en bjørn som har mistet hatten sin.

RELATERTE BØKER