Endring og undring

Endring og undring - Astrid Nøklebye Heiberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Nøklebye Heiberg
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Endring og undring.pdf
ISBN
1753557362782

BESKRIVELSE

Jakten på alderdommen danner rammen for denne personlige beretningen. For å vite hva du går til, må du også vite hvor du har vært og hva du bringer med deg av erfaringer. Endring og undring bærer umiskjennelig preg av forfatterens personlighet: klare synspunkter, bred kunnskap, et gjennomgripende engasjement, avvæpnende og underfundig humor - og nysgjerrighet på det meste.

kultur er kreativitet der undring får plass og endring finner sted i en kontinuerlig prosess. Hvordan kan vi bruke dette på en god måte i eget lokalsamfunn? vi leter ofte etter noe nytt, men erfaring viser at vi bør starte med det vi har, det vi er stolt av og det som kjennetegner oss og skiller oss fra andre. Endring og undring favner vidt.

Spørsmålet er: Flyr tiden, eller kommer den? Kjøp Endring og undring fra Bokklubber Endring og undring Jakten på alderdommen danner rammen for denne personlige beretningen. For å vite hva du går til, må du også vite hvor du har vært og hva du bringer med deg av erfaringer. Mulighet for undring.

RELATERTE BØKER