Smuglerskipet

Smuglerskipet - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Smuglerskipet.pdf
ISBN
9987946232787

BESKRIVELSE

Maria overhører Sigrids planer om å kaste henne ut fra Svaneberg gods. Og kunne det være noe i påstandene om at faren var alvorlig syk? Maria prøver å fortrenge følelsene hun har fått for Philip Landegaard. Det går rykter om at han er forlovet, og hun gruer seg til søsterens bryllup i tilfelle han vil dukke opp. Men idet hun finner Philips halskjede i sommerhuset og tar det på seg, er det som om det har en magisk kraft. "Da Maria løsnet spennene fra håret, husket hun at hun fortsatt hadde Landegaards smykke rundt halsen. Forsiktig løsnet hun det og la det i håndflaten. Sølvet glinset da hun beveget på det, og det prikket i huden. Igjen fikk hun en følelse av at smykket vibrerte, som om det hadde hjerteslag."

Offisielt var lasten humanitær hjelp. Knapt et ord i norske media.

Hellas' øyrike Fra Athen er det mulig å ta med leiebilen på en av de mange fergene som har daglige avganger fra kaien for å bringe turister til de greske øyer. "Hendene i været, eller vi skyter!" var kommandoropene som polititjenestemennene brukte når de entret over rekka på smuglerskipet. Romantikk og miljøskildringer vil kanskje noen ha i tankene når de leser "mitt skip er lastet med folk og fe og …" - beretningen om fergemannen / fløttmannen, og dobbeltsideartikkelen "mitt skip er lastet med ferskfisk til middag" - den ... Kystvakten tok opp jakten på smuglerskipet.

RELATERTE BØKER