Har du nummeret til FN?

Har du nummeret til FN? - Francesca Borri | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francesca Borri
DIMENSJON
3,71 MB
FILNAVN
Har du nummeret til FN?.pdf
ISBN
6234710727088

BESKRIVELSE

21. august 2013 ble verden igjen påminnet om krigen i Syria, da Damaskus' forsteder ble utsatt for et kjemisk angrep. Ville den vestlige verden gripe inn? Journalistene flokket seg til frontlinjen, men forsvant igjen da det ble klart at Obama bestemte seg for ikke å angripe. Francesca Borri er en av få utenlandske journalister som har vært øyenvitne til krigen i Syria siden opprøret begynte. I boken beveger hun seg rundt i et Aleppo lagt i ruiner. Hun skildrer både opprørerne og Assads soldater, men viktigst for henne er alltid de sivile og deres historier - flyktningene i teltleirene, den beleirede og utsultede befolkningen i byene, de døde barna. Det sies at i krig er sannheten det første offer, og Borri kritiserer internasjonale mediers mangelfulle dekning av konflikten. Selv føler hun en forpliktelse til å fortelle omverdenen hva som skjer i Syria. I krigen er et hjerte. skjærende vitnesbyrd fra en av vår tids største humanitære katastrofer. Francesca Borri (f. 1980) er en prisvinnende reporter som har formidlet fra krigen i Syria siden 2012. Tidligere har hun skildret konflikter på Balkan og i Midtøsten, det har resultert i to bøker. Artiklene hennes er oversatt til 11 språk, også Dagbladet har trykket flere av hennes saker.

Tusenårsmålene har åtte felles mål, som FN skal få til innen 2015.Tusenårsmålene er et barn av Tusenårserklæringen som ble vedtatt på det store Tusenårstoppmøtet (Millennium Summit) i 2000.Tusenårsmålene er en oppsummering av mange toppmøter som fant sted i regi av ... Hvordan skal de få muligheten til å lære og lese? Bærekraftsmål 4 «Du som kvinne kan ikke tillate deg å jobbe innen byggfaget» Slike utsagn gir stadig flere tanzanianske kvinner blaffen i. Bærekraftsmål 5; Flere har tilgang til mobiltelefon enn toalett.

Disse to temaene er tett forbundet med hverandre. "Har du nummeret til FN? - et vitnesbyrd fra krigen i Syria" av Francesca Borri - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Barnedød har sunket fra 12,7 millioner i 1990 til underkant av 6 millioner i 2015.

RELATERTE BØKER