Kvalitetsarbeid i skolen

Kvalitetsarbeid i skolen - Trond Fevolden, Sølvi Lillejord | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trond Fevolden, Sølvi Lillejord
DIMENSJON
4,90 MB
FILNAVN
Kvalitetsarbeid i skolen.pdf
ISBN
5773737189584

BESKRIVELSE

Boken omhandler de pågående skolereformer og det nasjonale systemet for kvalitetsvurdering. Forfatterne drøfter i boken at skolene, samtidig som de prioriterer bedre læringsutbytte, også skal utdanne elever til å fungere i et moderne kunnskapssamfunn. Målgruppen er lærerstudenter, skoleledere, lærere og alle med interesse for skolepolitikk og skoleutvikling. Med litteraturliste.

Gjennom årlige kartlegginger i Eidsvollskolen, brukes resultatene til veiledning og utvikling av den enkelte elev, samtidig som de er utgangspunktet for forbedring av skolen som lærende og kollektivt orienterte skoler. Kvalitetssikring svikter i skolen. Siden 2006 har Utdanningsdirektoratet fire ganger undersøkt om kommunene har god nok intern kontroll med kvaliteten på opplæringen.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kan det virkelig være sant? Departementsråden og professoren? Det var min første reaksjon da jeg fikk boken «Kvalitetsarbeid i skolen» i hende.

RELATERTE BØKER