Farleg kreditt

Farleg kreditt - Thore Eithun Helland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thore Eithun Helland
DIMENSJON
10,93 MB
FILNAVN
Farleg kreditt.pdf
ISBN
5189374814833

BESKRIVELSE

Rockemusikaren Alvin Evjo er på veg for å nå igjen ekskjærasten som han angrar på at han kasta ut av leilegheita i Bergen. Idet han set seg inn i den gamle Volvoen, ringjer faren. Edgar Evjo har gjeld til langt over pipa etter å ha vore involvert i eit mislykka hotellprosjekt saman med broren, Martin. Den litauiske mafiabossen Vanagas har gitt Edgar ein frist på to dagar til å skaffe 640 000 kroner. Men Edgar manglar betalingsevne. Like blakk er Alvin, men han tek likevel på seg å hjelpe faren. Utan aning om kva dei skal gjere, reiser dei heim til det gamle huset i Øystese. Først når Alvin får barndomskameraten Erik med på laget, lausnar det. Den tidlegare drapsdømde kameraten har ingen sperrer, og han har ein dristig plan.Ein hardangerkrim med torpedoar, smuglarsprit og tragiske familieløyndommar.

e-bok, 2013. Leveres direkte via nedlastning.

I vanlig språkbruk anvendes ordet kreditt også i betydningen betalingshenstand for varer, arbeidsytelser og liknende som kreditor har levert, i motsetning til pengelån. Utenom personlig tillit kan kreditt grunnes på kausjon, garanti og pant av forskjellig slag. Pris: 170,-.

RELATERTE BØKER