Forelesninger til innføring i psykoanalyse

Forelesninger til innføring i psykoanalyse - Sigmund Freud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigmund Freud
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Forelesninger til innføring i psykoanalyse.pdf
ISBN
6367253935771

BESKRIVELSE

Psykoanalysens grunnlegger sammenfatter i denne boken sine forskningsresultater på sjelelivets område. Psykoanalyse (1917) inneholder 28 forelesninger, der Sigmund Freud (1856.1939) henvender seg til et bredere publikum enn fagfolkenes krets. Psykoanalysen har hatt en epokegjørende betydning som metode både for å oppklare grunnlaget for nevroser og for utforskningen av den psykiske utvikling spesielt. Metoden bygger på de frie assosiasjoners prinsipp, der drøm og overføring spiller en særlig rolle. Påpekningen av sammenhengen mellom barndomsinntrykk og psykisk utvikling har ikke bare hatt revolusjonerende betydning for moderne psykologi og psykiatri, men har også satt tydelige spor etter seg i hele den moderne kulturhistorien. Psykoanalyse utkom første gang på norsk i 1929 og har siden utkommet i flere utgaver og opplag.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over ... Det var gjennom drømmer og frie assosiasjoner at Freud mente man kunne få tilgang til det ubevisste.

Read 252 reviews from the world's largest community for readers. =Introductory Lectures on Psychoanalysis Forelesninger til innføring i psykoanalyse .

RELATERTE BØKER