Hunder og valper

Hunder og valper - Sarah Snashall | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Snashall
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Hunder og valper.pdf
ISBN
7240000672803

BESKRIVELSE

Små og store hunder, valper, hunder på jobb, dressur og hundestell. Hvor fort kan verdens raskeste hund løpe?Hva slags hund hadde Roald Amundsen med seg til Sydpolen? Her finner du alt du ønsker å vite om hunder og valper samlet mellom to permer: fakta, statistikker, ulike hunderaser, hvordan ta vare på en valp og mye, mye mer. «Les mer om hunder og valper» inngår i en serie lettleste faktabøker for barn i småskolen. Alle bøkene har korte kapitler og mange fotografier. Teksten er lett tilgjengelig og delvis ordnet i undergrupper som bildetekst, fakta eller skilt ut grafisk. Bakerst er et register med vanskelige ord som blir forklart. La deg underholde av spennende informasjon om virkeligheten rundt oss!

Og eventuelt andre arter, som katter og hester, hvis den må forholde seg til dem senere. Dette er også den perioden der valpen må utsettes for ting og situasjoner som ... Vi anbefaler at alle valper får ormekur ved 2, 4, 6 og 8 ukers alder.

Parring. Normalt kan parringen begynne fra 9-10ende til 17-18ende dagen fra løpetidens begynnelse.

RELATERTE BØKER