Marine Le Pen og høyrepopulismen i Europa

Marine Le Pen og høyrepopulismen i Europa - Elin Sørsdahl, Alf Ole Ask | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Sørsdahl, Alf Ole Ask
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Marine Le Pen og høyrepopulismen i Europa.pdf
ISBN
2866731089315

BESKRIVELSE

Marine Le Pen er den mest innflytelsesrike høyrepopulisten i Europa i dag. I denne boken forteller lederen av franske Front National selv hva som formet henne og hvordan hun vil endre Frankrike. Fra å være festglad jusstudent uten interesse for politikk, er hun blitt en eneveldig partileder, en politiker som kastet sin egen far ut av partiet, for selv å få muligheten til å bli president i Frankrike.Forfatterne Elin Sørsdahl og Alf Ole Ask har i en årrekke dekket europeisk og amerikansk politikk. Siden 2001 har de hatt sitt annet hjem i Frankrike. De har på nært hold sett hvordan velgerne i deres landsby på få år har beveget seg fra venstresiden i fransk politikk til Front National på ytterste høyre fløy.I boken Marine Le Pen og høyrepopulismen i Europa analyserer forfatterne hvilke krefter som har skapt denne politiske bølgen og hvordan de tradisjonelle partiene har oversett folks engstelse. De viser oss hva som førte til Brexit og hva som løftet Donald Trump inn i Det hvite hus. Og sist, men ikke minst, viser de hvorfor det ikke kan utelukkes at Marine Le Pen en dag kan vinne presidentvalget i Frankrike basert på sin motstand mot innvandring, EU, globalisering og dem hun kaller eliten.

Hide Map. Publisher +47 21 61 65 00. Kjøp Marine Le Pen og høyrepopulismen i Europa fra Cappelendamm Marine Le Pen er den mest innflytelsesrike høyrepopulisten i Europa i dag.

College & University. Get Directions. De to utenriksjournalistene Elin Sørsdahl og Alf Ole Ask avslutter sin bok om Marine Le Pen og den europeiske høyrepopulismen sånn: «Marine Le Pen har knyttet til seg politisk allierte i flere EU-land, har en betydelig gruppe i Europaparlamentet og får trolig en plass i den franske nasjonalforsamlingen.

RELATERTE BØKER