Verre enn døden

Verre enn døden - Sophie Hannah | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Hannah
DIMENSJON
12,85 MB
FILNAVN
Verre enn døden.pdf
ISBN
5948584044359

BESKRIVELSE

«Sidene vendes om liksom av seg selv [...] Spenningen vil holde deg på pinebenken helt til siste slutt.»Sunday Telegraph, AustraliaHvordan kan noen finne på å tilstå drapet på en som ikke er død? Ruth Bussey vet hva det vil si både å begå en urett og å lide urett. En gang gjorde hun noe hun angrer på, og straffen holdt på å knekke henne. Nå er Ruth i ferd med å bygge opp livet sitt igjen, og har funnetden store kjærligheten i Aidan Seed. Aidan er også plaget av fortiden. Han liker ikke å snakke om den, men endag velger han å betro seg til Ruth. Han forteller henne at han drepte noen for mange år siden: en kvinne som het Mary Trelease. Ruth er sikkerpå at hun har hørt navnet før, og idet hun gjenkjenner det, blir hun grepet av frykt og forvirring. For den Mary Trelease som Ruth kjenner, er høyst levende ...«Denne totalt oppslukende thrilleren burde etablerehenne som en av sjangerens mestre som ikke er til å komme utenom - intelligent, elegant og med en vidunderlig, gotisk fantasi.» The Times «Et mesterstykke av plottkonstruksjon som leverer den ene vrien etter den andre helt til den febrilske avslutningen.» Sunday Times «Nydelig skrevet og omhyggelig konstruert med tanke på maksimal uhygge.»Guardian

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202385064 Verre enn døden (Innbundet) av forfatter Sophie Hannah. Tradisjonell krim.

Bla i boka. Se flere bøker fra Sophie Hannah. Verre enn døden.

RELATERTE BØKER