Et hardt slag

Et hardt slag - Jan Mehlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
9,98 MB
FILNAVN
Et hardt slag.pdf
ISBN
3212548661365

BESKRIVELSE

Lydbok nr. 15 i Jan Mehlums serie om advokat Svend Foyn. På selveste 17. mai rystes den fredelige småbyen Tønsberg av et brutalt attentat midt i byen. Svend Foyns datter trekkes inn i anslaget gjennom kjæresten hun har truffet i Berlin, og mye tyder på at noen er ute etter henne. Samtidig forsvinner hennes kjæreste sporløst, og politiets hovedmistenkte ber Foyn om hjelp. Et farlig spill pågår, et spill der sannhet og rettferdighet er ofrene. Sven Foyns jakt på sannheten blir ingen vanlig etterforskning, men en utfordrende reise i tid og rom. Saken bringer ham i kontakt med en politimann med uforståelig agenda, en sannhetssøkende maler i en spansk landsby, en avdanket overrettssakfører og en vakker advokat i Buenos Aires - alle er de brikker i et livsfarlig spill.

det at et hjerte slår, sammentrekning av hjertemusklene; lyden som forekommer ved et slag Han banket på døren, vi hørte tre korte, bestemte slag. lyd fra klokke som slår, resultatet av det at en klokke slår, ... Nummer to i US Open for sjette gang: - Et hardt slag.

Rivaroxaban for Stroke Prevention after Embolic Stroke of Undetermined Source. Kjøp Et hardt slag fra Bokklubber Ny, spennende Svend Foyn-roman! På selveste 17. mai rystes den fredelige småbyen Tønsberg av et brutalt attentat midt på byens torg.

RELATERTE BØKER