Hemmeligheter fra et levd liv

Hemmeligheter fra et levd liv - Susan Meissner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Meissner
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
Hemmeligheter fra et levd liv.pdf
ISBN
1441866791256

BESKRIVELSE

Nåtid: Studenten Kendra Van Zant er på vei til landsbygda i England for å intervjue den aldrende kunstneren Isabel McFarland. Hun treffer McFarland idet hun er klar for å avsløre hemmeligheter om andre verdenskrig, Blitz-angrepene på London, og bakgrunnen til sin egen familie. Det McFarland forteller tegner et bilde av London og familien som gir Kendra en ny forståelse av livet og konsekvensene av valgene man tar. 1940-tallet: Søstrene Emmy og Julia Downtree bor med den enslige moren sin i hjertet av London idet krigen bryter ut. Den femtenårige Emmy har et konfliktfylt forhold til moren sin. Hun tar seg av søsteren og har en drøm om å designe og sy brudekjoler. Hun får en deltidsjobb i London i en bryllupsbutikk, men plutselig må alle barn evakueres fra byen og de to søstrene blir skilt fra hverandre. Emmy bestemmer seg for to ting: Hun må finne igjen søsteren, og hun vil forfølge drømmen sin om å sy kjolene hun har tegnet.

Møt en av USAs heteste forfatternavn når det kommer til gripende, historiske romaner. Susan Meissners roman om to søstre i London under andre verdenskrig, har fått bortimot topp score på Amazon. Hemmeligheter fra et levd liv.

Tilbake til søkeresultater. Hemmeligheter fra et levd liv Susan Meissner (Innbundet) Tips en venn 259 kr Midlertidig utsolgt.

RELATERTE BØKER