Jeg er nummer 13

Jeg er nummer 13 - Øistein Borge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øistein Borge
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Jeg er nummer 13.pdf
ISBN
2609931657382

BESKRIVELSE

I hans mørke sinn er drap en kunst. Nå skal han signere sitt mesterverkI september 2017 blir en norsk utvekslingsstudent funnet drept i en park utenfor Amsterdam, tatt av dage med en boltpistol. Kriminaletterforsker Bogart Bull sendes sørover med første fly. I den nederlandske hovedstaden befinner det seg en mann ved navn Rezník og han betrakter seg selv som en grensesprengende kunstner.Og Rezník har så vidt begynt. Et nytt drap finner sted, denne gangen med et våpen som forbløffer politiet ...Jeg er nummer 13 er Øistein Borge sin tredje krimroman.

Nå skal han signere sitt mesterverk I september 2017 blir en norsk utvekslingsstudent funnet drept i en park utenfor Amsterdam, tatt av dage med en boltpistol. DE spør hvor Nr. 13 er - vår kjære gamle gård ? Den ligger inni gaten her, hvor nummer "13" står, og De kan se hvor svær den er, så langt kvartalet når.

Kriminaletterforsker Bogart Bull sendes sørover med første fly. Søkefelt for å søke på bøker, e-media og alt annet biblioteket har å tilby Avansert søk Søk Kjøp Jeg er nummer 13 fra Tanum I hans mørke sinn er drap en kunst. Nå skal han signere sitt mesterverk I september 2017 blir en norsk utvekslingsstudent funnet drept i en park utenfor Amsterdam, tatt av dage med en boltpistol.

RELATERTE BØKER