Tro seriøst

Tro seriøst - Tone Dalhaug | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Dalhaug
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Tro seriøst.pdf
ISBN
8011140733374

BESKRIVELSE

Møt Hanna, Daniel, Roger, Charlotte og andre ungdommer som deler sin tro på Gud. Åpent og ærlig, om det fantastiske og det vanskelige. «Tro Seriøst er en nydelig bok der ungdommer deler tanker om - og erfaringer med Gud på en ærlig, direkte og ekte måte. Alle har sine liv å leve og sine valg å ta. Noen er tøffere enn andre, men Gud som far er den samme. Tone Dalhaug har laget en flott bok som tegner et bilde av en Gud som kan møte oss der vi er. Den er full av illustrasjoner og bilder, personlige hilsener og anbefalinger. Lettlest og nær. Boken passer både for dem som ikke kjenner til Gud og kristendommen, de som leter og lurer, og for dem som allerede tror. Den perfekte gaven til både konfirmanter og eldre ungdommer.» - Tidligere redaktør i Familie & Medier Linda Askeland P.S. Den kan med fordel også leses av voksne.

Noen er tøffere enn andre, men Gud som far er den samme. Kjøp 'Tro seriøst' av Tone Dalhaug fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788283650495 Møt Hanna, Daniel, Roger, Charlotte og andre ungdommer som deler sin tro på Gud.

NRK markerte høytiden med direktesendingen «Festen etter fasten - Id mubarak», ledet av Rima Iraki. "For fyrste gong blir det id-sending på vesteuropeisk TV," skrev NRK da de promoterte sendingen.

RELATERTE BØKER