Voksne skaper vennskap

Voksne skaper vennskap lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,42 MB
FILNAVN
Voksne skaper vennskap.pdf
ISBN
6843974132554

BESKRIVELSE

Skal voksne blande seg opp i barns og unges vennskapsrelasjoner? Kan de gjøre noe med dem, eller bør de holde seg langt unna i respekt for barns og unges integritet? Lek og vennskap er selve livets skole. Gjennom vennskap erfarer barn å høre til et fellesskap utenfor familien. Her foregår grunnleggende læring av samspil, selvhevdelse og omtanke, barnet får lære "hvem er jeg sammen med andre". Denne boken har sitt utgangspunkt i Manifest mot mobbing 2012. Boken er en artikkelsamling med ulike bidragsytere som tar for seg ulike perspektiver på det forebyggende arbeidet i skolen.

Det er utgangspunktet for kampanjen "Voksne skaper vennskap", som vi har utviklet på oppdrag for Utdanningsdirektoratet/Manifest mot mobbing 2011-2014. Resultater • \u0007Filmen ble spredd som ild i tørt gress i sosiale ... Voksne skaper vennskap.

Barnehagen skal være en arena der vennskap og fellesskap får blomstre og gro. Noen barn opplever å ikke være en del av et fellesskap som gir dem mot og lyst til å gå i barnehagen.

RELATERTE BØKER