Barn med konsentrasjonsproblemer

Barn med konsentrasjonsproblemer - Bjørn Kadesjø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Kadesjø
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
Barn med konsentrasjonsproblemer.pdf
ISBN
4045140885318

BESKRIVELSE

Kadesjø forklarer hva konsentrasjonsproblemer innebærer og hvordan de kan forstås ut ifra et helhetssyn på barns utvikling. Måten vi forholder oss til og møter barna på, undervisning, spesialundervisning, samarbeid hjem/ skole, kameratsituasjon og problemer i ungdomsårene er emner som behandles.

Andre kjennetegn hos barn er støyende lek, overdreven kroppslig aktivitet og at de prater mye uten å tilpasse seg den situasjonen de er i. Konsentrasjonsproblemer kan i barnehagen og skolen komme til uttrykk ved at barnet er lite utholdende i lek eller skolearbeid, og har problemer med å sitte i ro. Det kan også for eksempel være en belastning for en elev i skolen å ha prøver av lengre varighet, fordi den roen og stillheten som da er der, ofte gjør at tanker om de vonde opplevelsene levendegjøres. Hei, Jeg er en gutt på 18 år og har konsentrasjonsproblemer, og veldig vanskelig for å huske.Jeg satt nå nettopp og tenkte i sikkert 2 minutt bare for å finne ordet konsentrasjon.

Ca. 2/3 har minst én betydelig tilleggsvanske.

RELATERTE BØKER