Den svakeste dør

Den svakeste dør - Kåre Skuland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Skuland
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Den svakeste dør.pdf
ISBN
6009641552227

BESKRIVELSE

Tohundreårsjubiléet for Charles Darwins fødsel den 12 februar 1809 feires i London med et stort vitenskaplig symposium. En forelesende professor leverer et kodet budskap til en doktorgradsstudent like før han blir druknet. Sammen med en amerikansk paleontolog blir studenten virvlet inn i en intenst spennende jakt på både professorens groteske morder og hans kontroversielle forelesningsmanus som er sporløst forsvunnet. Både liv og helse, tro og viten, etablerte sannheter og moderne overtro legges på vektskålen i denne forrykende spenningsromanen. "Idéen er knakende god. Kåre Skuland snur på flisa og tar en omvendt Dan Brown - og så er han stort sett bedre enn han på research og (i perioder) driv!" - Bjørn Are Davidsen, journalist og forfatter

Dette må ikke bagatelliseres. De som jobber på innsiden varsler at de mister/har mistet kontrollen og ser ingen måte å bedre dette på. Den svakeste dør belyser på en helt original måte den teori og filosofi som mer enn noe annet har preget det moderne bildet av verden, livet, mennekset og samfunnet - nemlig evolusjonsteorien.

Jo eldre vi blir, desto mer øker risikoen for å dø av andre sykdommer, eller ulykker. Gunnar Staalesen (født 19. oktober 1947 i Bergen) er en norsk forfatter og dramatiker.Staalesen er etter examen artium ved Bergen katedralskole 1966, utdannet cand.

RELATERTE BØKER